• No Picture
  Publications

  EUROPA PRANË TEJE

  Europa-prane-teje-manual-1 Manuali “Europa pranë teje” ka si qëllim tu ofrojë të rinjve një historik të shkurtër të personaliteteve, ngjarjeve apo proceseve të rëndësishme të formimit të Bashkimit Europian duke e përshtatur me gjuhën e të [...]
 • No Picture
  Uncategorized

  HALLKA E MUNGUAR

  Manuali-HALLKA-E-MUNGUAR Shqipërisë ju hapën më në fund negociatat për anëtarësim në BE mbas disa refuzimeve të njëpasnjëshme. Hapja e negociatave shënon një stad të rëndësishëm të marrëdhënieve të Shqipërisë me BE. Procesi i integrimit Europian [...]
 • Pubications

  EDUKIMI KUNDËR KORRUPSIONIT

  MANUAL PËR TË RINJ Korrupsioni është njëri prej fenomenve më negative që pengon zhvillimin ekonomik dhe shoqëror të një vendi. Kjo dukuri shpesh quhet “tumori i shoqërisë”, sepse një njeri i prekur nga tumori humb [...]
Communication

EU Policy Hub i shkruan Francës, Hollandës dhe Gjermanisë: ja pse duhet të hapen negociatat me Shqipërinë.

Të Nderuar Anëtarë Asamblesë dhe Senatit Francez, Bundestag-ut Gjerman, të Dhomës së Përfaqësuesve të Parlamentit Hollandez, Si anëtarë të EU Policy Hub, një grup profesionistësh të rinj shqiptarë që mbështesin integrimin evropian, dëshirojmë të tërheqim […]

 • MBROJTJA E TË DREJTAVE TË PAKICAVE KOMBËTARE NË SHQIPËRI NË KUADËR TË KUSHTEVE TË ZGJERIMIT TË BE-SË Bashkimi Evropian (BE) luan rolin më të rëndësishëm në promovimin e të drejtave të pakicave kombëtare përmes kushteve [...]
 • Manuali per qytetaret EU Policy Hub
  Anëtarët e Forumit të Politikave të Integrimit, me mbështetjen e Fondacionin Friedrich Ebert në Tiranë dhe Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, kanë përgatitur botimin me titull “Manuali për qytetarët”. Ky manual ka për qëllim [...]
 • 1. Projekti ‘Mbështetja për Procesin e Integrimit Europian – Faza III’ Bashkimi Evropian në Shqipëri jep fonde për një gamë të gjerë projektesh dhe programesh që mbulojnë fusha të tilla si: zhvillimi rajonal dhe urban, [...]

KONTAKT

Mob: +355 69 281 7502 Email: info@eupolicyhub.eu Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri