Communication

Komente mbi projekt-vendimin për strukturën e negociatave

Në përgjigje të thirrjes së Ministrisë për Evropën dhe Punë të Jashtme drejtuar subjekteve të interesuara, Forumi i Politikave të Integrimit – EU Policy Hub paraqiti komentet e tij në lidhje me projekt-vendimin “Për krijimin, […]

Blog

Zhvillimet kryesore të parashikuara për 2019

Shqipëria Zgjedhjet lokale të 2019 do të zhvillohen në 30 Qershor. Presidenti Ilir Meta dekretoi këtë datë për zgjedhjet e ardhshme pasi u konsultua dhe me liderët e tre grupeve më të mëdha parlamentare: Socialist, […]

KONTAKT

Mob: +355 69 281 7502 Email: info@eupolicyhub.eu Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri