Media

Kapitulli 4: Lëvizja e lirë e kapitalit

Në vazhdë të informimit mbi Procesin e Integrimit dhe dinamikave që e shoqërojnë atë, EU Policy HUB sjell një seri informacionesh të përmbledhura që kanë për qëllim të krijojnë një kuadër të përgjithshëm në ndihmë […]

Activities

“NEGOCIATAT” DHE EKONOMIA SHQIPTARE

Një shkrim nga Dafina Hysa Procesi i integrimit në Bashkimin Europian, është shpallur në vazhdimësi si objektivi kryesor i Shqipërisë pas-komuniste. Përpjekjet për t’u bërë pjesë e familjes europiane, datojnë në maj të vitit 1990, […]

Komunikimi i negociatave të Shqipërisë me BE-në

Negociatat për anëtarësimin në BE dhe sfidat e Shqipërisë – një takim me Z. Sokol Dedja, Zv. Ministrin e Ministrisë për Evropën e Punët e Jashtme

Në takimin e tretë të serisë së bisedave në zoom, që Forumi i politikave Europiane (EU Policy Hub) po zhvillon me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung, zyra e Tiranës, në kuadër të projektit “Komunikimi i […]

Activities

Rëndësia e Reformës në Drejtësi në Negociatat me BE-në – një takim me Znj. Fjoralba Caka, Zv. Ministre e Drejtësisë

Më datë 27 Maj 2020, EU Policy Hub zhvilloi webinarin e dytë në ciklin e bisedave që po organizon për të komunikuar me publikun dhe ekspertët rreth tematikave për negociatat e anëtarësimit të Shqipërisë në […]

Activities

Dimensionet sociale të Zgjerimit të BE-së – një takim me znj. Stine Klapper, drejtoreshë e Friedrich Ebert Stiftung Tirana

EU Policy HUB organizoi webinarin si pjesë të një serie, të mbështetur nga FES, që synon të theksojë rëndësinë e bisedimeve të negociatave të BE për Shqipërinë, pavarësisht pandemisë dhe izolimit. Pjesë e diskutimit ishin […]