Activities

Gjyqtari Dvorani: Koha për reformim, sistemi ligjor dhe organizimi i gjyqësorit kanë rezultuar të dështuar

Reforma në Drejtësi është konsideruar si një nga reformat më të mëdha të ndërmarra nga Shqipëria gjatë 25 viteve të fundit. Reforma është një nga nismat kyçë për të luftuar korrupsionin në shoqërinë shqiptare dhe […]

Activities

EU Policy Hub organizon koncert bamirësie për fëmijët e komunitetit Rom dhe Egjiptian

Në kuadër të projektit “Atelier Europe – Tirana”, EU Policy Hub së bashku me Qendrën “Muzika e të Rinjve” organizoi mbrëmjen e së shtunës (21.10) një mini koncert muzikor në mbështetje të fëmijëve të komunitetit Rom […]