Activities

EU Policy Hub organizon koncert bamirësie për fëmijët e komunitetit Rom dhe Egjiptian

Në kuadër të projektit “Atelier Europe – Tirana”, EU Policy Hub së bashku me Qendrën “Muzika e të Rinjve” organizoi mbrëmjen e së shtunës (21.10) një mini koncert muzikor në mbështetje të fëmijëve të komunitetit Rom […]