No Picture
Komunikimi i negociatave të Shqipërisë me BE-në

Perspektiva e Shqipërisë për Integrimin në Bashkimin Evropian dhe personat me aftësi të kufizuar

Suela Lala, Irma Gjinaj Sipas Censusit të fundit të popullsisë, rezulton se 6,2 % ose rreth 184,987 shqiptarë, kanë një formë të aftësisë së kufizuar. Ndërkohё, OBSH vlerëson se 10-15% e popullsisë botërore, është me […]

Komunikimi i negociatave të Shqipërisë me BE-në

Negociatat për anëtarësimin në BE dhe sfidat e Shqipërisë – një takim me Z. Sokol Dedja, Zv. Ministrin e Ministrisë për Evropën e Punët e Jashtme

Në takimin e tretë të serisë së bisedave në zoom, që Forumi i politikave Europiane (EU Policy Hub) po zhvillon me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung, zyra e Tiranës, në kuadër të projektit “Komunikimi i […]