Komunikimi i negociatave të Shqipërisë me BE-në

Negociatat për anëtarësimin në BE dhe sfidat e Shqipërisë – një takim me Z. Sokol Dedja, Zv. Ministrin e Ministrisë për Evropën e Punët e Jashtme

Në takimin e tretë të serisë së bisedave në zoom, që Forumi i politikave Europiane (EU Policy Hub) po zhvillon me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung, zyra e Tiranës, në kuadër të projektit “Komunikimi i […]

Activities

Rëndësia e Reformës në Drejtësi në Negociatat me BE-në – një takim me Znj. Fjoralba Caka, Zv. Ministre e Drejtësisë

Më datë 27 Maj 2020, EU Policy Hub zhvilloi webinarin e dytë në ciklin e bisedave që po organizon për të komunikuar me publikun dhe ekspertët rreth tematikave për negociatat e anëtarësimit të Shqipërisë në […]

Activities

Dimensionet sociale të Zgjerimit të BE-së – një takim me znj. Stine Klapper, drejtoreshë e Friedrich Ebert Stiftung Tirana

EU Policy HUB organizoi webinarin si pjesë të një serie, të mbështetur nga FES, që synon të theksojë rëndësinë e bisedimeve të negociatave të BE për Shqipërinë, pavarësisht pandemisë dhe izolimit. Pjesë e diskutimit ishin […]