Activities

“NEGOCIATAT” DHE EKONOMIA SHQIPTARE

Një shkrim nga Dafina Hysa Procesi i integrimit në Bashkimin Europian, është shpallur në vazhdimësi si objektivi kryesor i Shqipërisë pas-komuniste. Përpjekjet për t’u bërë pjesë e familjes europiane, datojnë në maj të vitit 1990, […]