Activities

EU Policy Hub organizon koncert bamirësie për fëmijët e komunitetit Rom dhe Egjiptian

Në kuadër të projektit “Atelier Europe – Tirana”, EU Policy Hub së bashku me Qendrën “Muzika e të Rinjve” organizoi mbrëmjen e së shtunës (21.10) një mini koncert muzikor në mbështetje të fëmijëve të komunitetit Rom […]

Foto nga shfaqja e filmit "Comizi d'Amore" të Pier Paolo Pasolini-t dhe bisedës me z. Orest Zeneli, studies i kinematografisë evropiane.
Activities

Atelier Europe – Tirana

EU Policy Hub (EUPH) në bashkëpunim me Qendrën Kulturore Tulla dhe me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Friedrich Ebert Stiftung – Zyra Tiranë po zbaton iniciativën “Atelier Europe – Tirana”. “Atelier […]

EU Policy Hub Albania
Communication

Njihuni me EU Policy Hub

Forumi “EU Policy Hub” është një organizatë e krijuar me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA) dhe Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) – Zyra për Shqipërinë, që synon angazhimin e profesionistëve të rinj në promovimin, […]