Blog

Roli i Rinisë në procesin e integrimit të Shqipërisë në BE – Bisedë me zv. Ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Znj. Aspasjana Kongo

Organizata EU Policy HUB me mbështetjen e Friedrich Ebert Stiftung, zyra e Tiranës, është angazhuar në zbatimin e projektit “Komunikimi i procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në BE”, që ka për qëllim të tërheqë vëmendjen […]

No Picture
Uncategorized

Ndikimi i Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut, në Integrimin Evropian të Shqipërisë

ROVENA LIPE Jurist Përmbledhje Shteti Shqiptar në përmbushje të objektivave të tij gjeopolitike, për t’u integruar dhe për t’u bërë pjesë e Bashkimit Evropian, është duke plotësuar kriteret e vendosura nga Bashkimi Evropian, të njohura […]